Преминете към основното съдържание

Оливия Понтън: Как се става успешен модел и инфлуенсър с милиони последователи

Галерия

Фотографът Колби Найт ни запозна с известният модел и инфлуенсър Оливия Понтън, за да разберете повече за нея, прочетете какво ни разказа за себе си в интервюто по-долу. А в галерията ни ще видите русокосата красавица, заедно с любимите ни есенни трендове и модни находки. Сред тях са дългото палто, което вече се превърна в задължителна част от стайлинга ни, ярките цветове, с които искаме да разведрим мрачното време навън и малката черна рокля - класика за всеки повод.

Как стартира кариерата ти като модел?

Най-добрата ми приятелка, с която израснахме заедно, се записа в модна агенция и ме убеди да си подам документите онлайн. Направих си няколко снимки вкъщи и ги изпратих на Вилхелмина. Получих обаждане на следващия ден и приех, без да се колебая.

Кои са най-важните стъпки, които едно момиче трябва да следва, за да стане успешен модел?

Мисля, че най-важното е да си сигурен, че клиентите ти винаги са доволни от работата ти. Личната връзка с тях е от изключително значение. Трябва да бъдеш отзивчив и приятелски настроен към всеки човек, но винаги да показваш себе си и да бъдеш уверен, но не нахален.

Как се обличаш, когато си у дома?

Имам специален рафт за дрехи в хола, където подреждам бейсик облеклото. Подготвям наистина прости и обикновени костюми през повечето дни. След това се забавлявам с аксесоарите!

Какъв е тоалетът ти, когато излизаш навън с приятели?

Обичам да се обличам изцяло в черно, но и да комбинирам тоалета си с ефектни и забавни аксесоари. Харесва ми да нося по-тъмни цветове, с които винаги се чувствам комфортно и уверено, когато съм навън с приятели.

Имаш повече от 3,5 млн. последователи в Instagram и 7,2 млн. в TikTok. Как постигна това?

Последователност и автентичност! Опитвам се да създавам съдържание, различно от всичко останало там. Публикувам всеки ден, за да съм сигурна, че моите фенове се чувстват свързани с мен и с живота ми.

Какво не знаят последователите ти за теб?

Не обичам банани!

Кое е по-интересно за теб - да бъдеш модел или звезда в социалните мрежи? Защо?

Намирам толкова много радост в работата си като модел! Обичам да общувам лично с хората, които срещам на снимачната площадка, но понякога живото общуване е заменено от медиите в телефона ми. Наистина ми липсва истинската връзка с хората, лице в лице.

Нека поговорим за свободното ти време. Какво правиш, когато си почиваш от социалните медии и не си на снимачната площадка?

През свободното си време обичам да готвя, да се разхождам, да слушам подкасти, да паля ароматни свещи и да чистя апартамента си.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser