Преминете към основното съдържание

Онлайн разходка из райските кътчета на Занзибар. Безплатно!

Галерия

Не всеки от нас може да си позволи дълга екзотична ваканция на остров Занзибар, но си пожелаваме един ден да го посетим. До тогава можем да му се любуваме онлайн и то напълно безплатно, без никакви прегради. Дори коронавирусът не може да ни спре. Готови ли сте? Да тръгваме!

Занзибар е разположен на Занзибарския архипелаг в западната част на Индийския океан. Включва два големи острова – Занзибар (или Унгуджа) и Пемба, както и няколко по-малки. Денонощието е разделено на 12 часа ден и 12 часа нощ, заради близостта му до Екватора. Изгревът и залезът са почти по едно и също време през цялата година. Температурата през деня е около 28-32 градуса, през нощта – между 20 и 25. Водата е кристално чиста и също е с приятна температура, а плажовете там са райски кътчета, посипани със златист пясък и заобиколени от екзотични палми.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser