Преминете към основното съдържание

Опра Уинфри премахна интервюто с Хари и Меган от канала си в Youtube

Какво би могло да означава това?

През уикенда стана известно, че Опра Уинфри по неизвестна причина е премахнала интервюто с принц Хари и Меган Маркъл от официалния си канал в Youtube. Интересното е, че най-влиятелната жена в американския шоубизнес го направи без никаква публичност.

Кралски експерти и фенове на двойката предполагат, че тв водещата е решила да заличи следите от сътрудничеството си с двойката. Това отчасти може да се дължи на влошеното здраве на кралица Елизабет II. Може би Опра се опасява от възможна вълна от недоволство и спад в рейтингите, ако се окаже, че интервюто й е причина за влошаване на състоянието на кралицата.

Припомняме ви, че скандалното интервю с херцога и херцогинята на Съсекс беше излъчено на 8 март 2021 г. и се превърна в едно от най-рейтинговите предавания в историята на канала CBS. Гледан е от около 17,1 милиона души, което е три пъти повече от обичайния брой гледания. След излизането на интервюто Опра и кралската двойка бяха заляти от вълна от негативизъм, особено от британската преса и представители на елита.

Интересното е, че Опра не е първата знаменитост, която вероятно е решила да сведе до минимум отношенията си с Меган и Хари. Бившата президентската двойка Барак и Мишел Обама се изказаха негативно след интервюто на двойката, заявявайки, че семейните ценности и търпението трябва да са от първостепенно значение. Освен това Барак не покани херцога и херцогинята на юбилея си през август, въпреки че целият холивудски и политически елит беше на светското събитие.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser