Преминете към основното съдържание

ОPTIKA.BG – най-големият магазин за очила в България

Изборът на очила, било то диоптрични, или слънчеви, вече е лесен като детска игра. Няма нужда да обикаляте дни наред различни магазини с едничката надежда, че в следващия най-накрая ще откриете своя най-подходящ модел. Заповядайте в най-голямата оптика в България – ОPTIKA.BG.

Топ локацията на оптиката в сърцето на София на пл. Славейков 11 е тясно свързана с пулса на града, културата, книгите, театрите и е любимо място за разходка на столичани и гостите на града. Магазинът впечатлява с внушителна търговска площ от 1000 кв.м., разпределена на 3 нива. Десетте специализирани зони предлагат огромно разнообразие от над 10 000 диоптрични рамки и слънчеви очила.

ОPTIKA.BG предлага богат асортимент от над 150 бранда – световно известни брандове, ексклузивно представени марки, дизайнерски брандове, специализирани спортни и детски марки. Широкият ценови диапазон, добре представените бюджетни решения и пакетни оферти дават възможност всеки клиент да намери модел, съобразен с възможностите му.

ОPTIKA.BG e създаденa от екип от специалисти с дългогодишен опит в сферата и поставя високи изисквания към първoкласното и компетентно обслужване и прецизност при всеки очен преглед. Оптиката разполага с 2 очни кабинета оборудвани с високоспециализирана апаратура Visionix, позволяваща цялостен и задълбочен очен преглед.

За клиентите, които предпочитат да пазаруват онлайн, ОPTIKA.BG дава възможност да го направят през онлайн магазина, който се отличава с модерна визия и предлага огромно разнообразие, удобна поръчка, бърза доставка, онлайн консултация, възможност за онлайн запазване на час за преглед.

Насладете се на времето прекарано в избор на новите ви очила!

За спортните дами

Перфектни решения за офис визия

Настандартни решения

За деца

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser