Преминете към основното съдържание

Орландо Блум е безутешен: "Плаках цяла седмица"

Актьорът не може да преживее загубата на домашния си любимец

Орландо Блум е безутешен, сред като така и не успа да открие своето любимо куче. Звездата от „Властелинът на пръстените“ разкри, че кърпата на домашния му любимец е намерена след седем дни търсене „от изгрев до залез“. „Тази седмица плаках толкова, колкото не съм плакал през целия си живот. Обърнах всеки камък, за да го намеря ”, написа актьорът в социалните мрежи след загубата на своя верен пудел, който живя с него три години.

© @ORLANDOBLOOM

Блум предложи награда от 5000 долара за връщане на любимеца му и нае две кучета следотърсачи, но безрезултатно. Майти изчезна от задния двор на дома на звездата в Калифорния, а актьорът е сигурен, че неговият верен приятел вече не е жив.

За да почете паметта на домашния си любимец, Блум татуира името му върху торса си, отбелязвайки, че неговият малък приятел оставя в сърцето му огромна празнина във формата на лапа.

снсимки: @ORLANDOBLOOM

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser