Преминете към основното съдържание

Орлин Павлов и Big Band Concert

Кой по-добре би пресъздал в музика ерата на суинга и блясъка на Холивуд?!

Една от най-успешните лайв колаборации у нас е тази между Орлин Павлов и ръководените от Ангел Заберски музиканти от Биг бенд „Брас асоциация”. На 3 юни ще имаме възможност да чуем техния голям проект на сцената на зала „България“ - многопластово бигбендово звучене в среща с гласа на Орлин Павлов в пълния му блясък.

За проекта

Big Band Concert е поп, джаз и суинг проект. Музиката, която Орлин Павлов и бенда подбират, носи заряда на всеки от жанровете, а живото оркестрово изпълнение му придава характерната си дълбочина. Парчетата препращат към златната ера на суинга, блясъка на Холивуд и свободата на онова време, в което изкуството е бунт и най-естествен начин за изразяване. В концертa на Орлин ще се включат и музиканти от Софийска Филхармония, заедно с които той ще изпълни свои авторски песни, специално аранжирани за камерен оркестър. Музиката му ще намери нова форма и ще прозвучи по едновременно познат, но и нов начин.

Big Band Concert е вдъхновен още от 100-годишнината от рождението на Франк Синатра. Емблематичен за музиката на 20 век, Синатра оставя следа, впечатляваща със своето значение за развитието на джаза въобще. С неизчерпаема харизма той изпълнява парчета като I`ve Got You Under My Skin, Luck Be A Lady, Strangers in the Night, My Way, New York, New York, част от които ще чуем и на 3 юни в зала България.

Концертът на Орлин Павлов с Биг бенд „Брас асоциация” с диригент Ангел Заберски и Софийска Филхармония се очертава като събитие с необикновен емоционален и музикален заряд. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser