Преминете към основното съдържание

Орлин Павлов показа снимки от абитуриентския си бал

Певецът е на финал в предаването "Като две капки вода"
Орлин Павлов на бала си
Орлин Павлов на бала си © личен архив

Изглежда еуфорията и емоциите около абитуриентските балове през последните дни са завладели и певеца Орлин Павлов, който сподели с феновете си в социалната мрежа уникални снимки от собственото си завършване. 

От кадрите се вижда, че по това време изпълнителят е бил с дълга коса, но и тогава не се е разделял с широката си усмивка. На бала Орлин е бил облечен в сив костюм, със синя риза и шарена вратовръзка. "20+ или 20-. Тогава май не викахме 1,2,3...", написа към кадрите певецът. 

Разбира се, снимките не останаха без коментар и освен радостта от спомените за изминалите години, някои от приятелите на Павлов не пропуснаха да го избъзикат за прическата и визията му. 

Междувременно тази вечер Орлин ще се бори за победата в музикалния формат "Като две капки вода". Той се изправя на финала срещи Геро, Калин Врачански и Поли Генова. 

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser