Преминете към основното съдържание

Орлин Павлов: за летните планове, за личния живот и за концерта

"В крайна сметка какви пък толкова тайни да има човек?!"

Водещ, актьор, певец, риалити герой, танцьор – това е перфектният образ за шоубизнеса. Има ли обаче нещо, което правиш насила, за да се впишеш в този образ?

Нищо не правя насила. Всяко от тези неща ми допада и опитвам да се развивам в него и да научавам нови неща и да се усъвършенствам, така че – насила любов не става.

Теб жълтата преса като че ли те щади, а си печелил два риалити формата. Как опазваш личния си живот от таблоидите?

Личният ми живот е мой... В крайна сметка какви пък толкова тайни да има човек?! Аз съм такъв, какъвто съм. Не смятам, че нещо крия, за да има от какво да ме е страх.

Скоро те поканихме в elle.bg, за да поздравиш три любими жени в живота си с музика. Но за себе си коя песен би избрал?

За себе си избирам на Джордж Бенсън „Give me the night”!

С какво ще запомниш първото си работно място и помага ли ти наученото тогава и днес?

Първото ми работно място беше в Сатирично-вариететен Театър в Габрово. Бяха страхотни години... между '96-та и '98-ма. Цялата трупа на театър „Студио 4xС“ бяхме там на щат и беше супер – имахме ниски заплати, бяхме студенти, но работехме с кеф и правехме страхотни представления.

Чувстваш ли се на върха?

Не, но чувствам, че се катеря (казано с усмивка)

Като част от това катерене може би е и концертът ти на 3 юни съвместно с ръководените от Ангел Заберски музиканти от Биг бенд „Брас асоциация” и Софийска филхармония, вдъхновен от 100-годишнината от рождението на Франк Синатра – това е голямо събитие. Притеснява ли те мащаба му?

Да допълня, че Владо Джамбазов ще прави аранжименти и ще дирижира за камерния състав на Софийската филхармония – наистина ще бъде много специален ден за мен. Това е самостоятелен голям концерт с авторска музика и с парчета, които е изпълнявал Франк Синатра. Ще имаме дует и с Белослава – нямам търпение това да се случи. Няма за какво да се притеснявам. Много съм щастлив, че ще съм на сцената с такива музиканти и професионалисти – най-добрите в България. И то в зала 1 на НДК – зала с толкова много история.

Специално участие в концерта ще вземе и Белослава – ще видим ли нещо непознато?

То ще е познато, но ще е в непознат аранжимент и ще пеем за любов.

След този концерт какво те чака?

Малко преди концерта ще снимаме ново видео, ще го представим на наградите на БГ Радио като парче. След това имаме клубни участия из страната. Лятото пристига – можем да повторим един страхотен концерт, който бяхме направили във Варна с Живко Петров, JP3, с Белослава, с Любо Киров, който се казваше Summer Jam. Може би ще го направим и него лятото.

А ти ще ходиш ли на някой концерт това лято?

Аз ще ходя на Роби в България, а може и в Гърция. Но в България задължително ще съм на Spirit of Burgas.

Планирал ли си изобщо да почиваш лятото?

Не съм планирал още, но смятам да си намеря две седмици, в които да изчезна някъде – да съм спокоен, да карам колело и да си тичам.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser