Преминете към основното съдържание

Още една звезда от "Анатомията на Грей" напуска сериала

В 10-и сезон няма да се върне доктор Торес
Кастът на "Анатомията на Грей"
Кастът на "Анатомията на Грей" © Getty images

След като повече от 10 години Сара Рамирес беше част от хитовия сериал "Анатомията на Грей", актрисата обяви, че няма да се завърне за следващия сезон на поредицата. Екранната доктор Торес сподели тъжната новина с феновете си веднага след финалния епизод на 12 сезон на "Анатомията". 

© Getty images, Сара Рамирес

"Истински благодарна съм, че последните 10 години прекарах в семейството на "Анатомията на Грей" и ABC, но засега си взимам почивка", написа Сара в профила си в Instagram. Тя все пак даде надежда на зрителите, че напускането й в никакъв случай не означава, че завинаги се разделя с болницата и нейния създател Шонда Раймс. "Невероятно е да се работи с Шонда и двете със сигурност ще продължим разговорите помежду си", заяви още актрисата. 

През изминалите години феновете на "Анатомията на Грей" се разделиха с голяма част от любимците си. Особено драматична беше тази с Патрик Демпси, който беше убит в 11 сезон. Преди това пък напуснаха Сандра О, която беше Кристина Янг, Катрин Хейгъл, Ерик Дейн, Ти Ар Найт и др. 

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser