Преминете към основното съдържание

Оскари 2023: Големият провал на Хали Бери

Прекалено късо, прекалено прозрачно.

Изминаха две десетилетия, откакто Хали Бери спечели наградата за най-добра актриса, а преди дни тя пристигна на Оскарите, сякаш е взела наградата си вчера! 56-годишната звезда премина по (не)червения килим в рокля на Tamara Ralph. Прическата й бе оформена в ретро стил на големи вълни и добавяше допълнителен блясък към визията й. Безспорно един от най-добрите стайлинги на вечерта.

Само няколко часа по-късно актрисата се появи на афтърпартито на Vanity Fair с прозрачна рокля на Oscar de la Renta и се провали с гръм и трясък. Стилистите на Хали явно не бяха догледали, че кройката и дължината на иначе интересния тоалет не са подходящи за фигурата на актрисата, която впечатлява с добре тренирани, но доста мощни бедра. Множеството панделки по роклята в комбинация с многото вълни по косата на Хали създадоха усещане за претрупана коледна елха в черно.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser