Преминете към основното съдържание

Основните грешки при избора на бельо

И как да ги избегнем.

Често изборът на бельо се превръща в истинско предизвикателство. Когато купуваме, не сме сигурни за размера, не знаем какво да търсим в състава и, ако купуваме бельо правилно, често го носим не както трябва - което може да съсипе целия ви имидж. Разказваме ви за най-често срещаните грешки при избора на бельо и споделяме съвети как да ги избегнете.

Преди да отидете в магазина за сутиен, направете измервания у дома. В интернет можете лесно да намерите таблици, които ще ви помогнат да определите правилния размер. Размерът на чашката и обиколката на гърдите са еднакво важни - така че правете точни измервания и не преувеличавайте или намалявайте получените резултати.

Когато избирате бельо за деня, не забравяйте, че, въпреки че бельото е под дрехите, в някои ситуации може да се види отстрани. Затова опитайте поне да носите светло бельо под светли дрехи, а тъмно бельо под тъмни , а в идеалния случай изберете бельо, което да съответства на дрехите. За да направите това, разбира се, не е нужно да имате арсенал от бельо във всякакви нюанси. Просто погледнете кои цветове са преобладават във вашия гардероб и започнете от това.

Най-неприятната грешка може да бъде, че бельото е прекалено стегнато или не по размер. Защото отстрани това може да се види, ако сте облечени в плътно прилепнали дрехи - например скини дънки или полупрозрачен топ. Винаги внимавайте за това, дори да ви се струва, че няма значение. От такива детайли се формира цялостно възприятие на визията.

Още по етикети

бельо , избор на бельо
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser