Преминете към основното съдържание

Oстров "Св. Анастасия" ни кани на музикален фестивал

Свежа музика, много танци, плажно настроение и приказни морски пейзажи
© архив на редактора

Музикален фестивал "Островът и приятели" ще се проведе на 1 септември на остров "Света Анастисия".

На сцената на феста ще се изявят "Banda del Padre", "Desy live Band", а DJ Vagabond ще нажежава страстите с отличен подбор от зареждащи сетове.

След почти 10 години на родната сцена, Banda Del Padre се утвърди като група с индивидуален стил и непрестанно търсене и смесване на различни музикални култури, чийто нов "прочит" се превръщат в своеобразно пътешествие в света на музиката. Този път пътешествието на групата е по море. А какво са ни подготвили креативните музиканти Христо Коликов (Padre), Цветан Андреев и Симеон Иванов от Del Padre ще разберете, ако и вие станете част от приключението. По традиция бандата ще е на сцената с гост-приятел в лицето на Сани на перкусии.

Деси Андонова от Phuture Shock ще допълни цветната обстановка с chill-сесии, изпълнени с много романтика и магнетизъм. DESY ще е в компанията на любими свои музиканти - Божидар Василев (тромбон, синтове), Димитър Горчаков (пиано) и гост-приятел Стефан Цеков на барабани.

Домакините на остров "Св. Анастасия" са се погрижили и за кулинарната наслада на гостите. Присъстващите ще могат да похапнат пресни морски ястия в бистро "100 години назад", да опитат от изкусителните чайове с билки от острова в "Лекарна" или да отпият бързи питиета в "Бара срещу фара".

Ето и самата програма:

17:00 Отпътуване с кораб от морска гара Бургас за остров „Св. Анастасия“

17:30 Зареждане с DJ Vagabond

18:30 Desy Live Band

20:00 Презареждане с Vagabond

20:30 Banda Del Padre Live

22:00 Chill Out Session с DJ Desy

23:00 Корабите отплават за Бургас

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser