Преминете към основното съдържание

Островите на знаменитостите

Защо да си купувате къща на брега на океана, ако можете да притежавате цял остров? Вижте най-луксозните острови на звездите

ЕДИ МЪРФИ

Актьорът купува остров Рустър Кей на Бахамите. Райското парче земя от 15 акра струва на Еди $15 млн. В нея актьорът се радва на спокойствие и си почива между снимките на филмите. Преди тази покупка актьорът има друг остров, който продава.


                     ДНИТЕ НА ТЕЗИ 3 МЕСТА ПО СВЕТА СА ПРЕБРОЕНИ: ГАЛАПАГОСКИ ОСТРОВИ


ШАКИРА

Колумбийската певица купува остров на Бахамите заедно с музиканта Роджър Уотърс от Pink Floyd и испански певец Алехандро Санс за $16 милиона. Чист бизнес! В площа от 700 акра има пет плажа и няколко водопада. Говори се, че преди на островът е принадлежал на бившето гадже на Шакира Антонио де ла Руа, син на бившия президент на Аржентина Фернандо де ла Руа.

МЕЛ ГИБСЪН

Мел Гибсън е купува остров "Манго" през 2005 г. за $15 милиона. Частното парче земя се намира в архипелага Фиджи и е един от най-големите в Южния Пасифик, с площ повече от 2000 хектара.

ПАМЕЛА АНДЕРСЪН

Бившият съпруг на Памела Андерсън, музикантът Томи Лий й подарява комплекс в Дубай на изкуствено създадения остров "Гърция". Все още несбъднатата мечта на Андерсън е да отвори върху него екологичен хотел.

ДЕЙВИД КОПЪРФИЛД

Дейвид Копърфийлд е надминал всички звездни собственици на острови като приежава цели четири на Бахамските острови, за които е положил $50 млн. От тях само единият е на разположение за посещение. - Resort Musha Cay. На гостите на острова им е достъпен по всяко време киносалон, пет луксозни вили с йога, пилатес, гмуркане и риболов в откритото море.

ДЖОНИ ДЕП

Актьорът Джони Деп има частен остров Little Halls Pond Cay в архипелага Бахамските острови. Тук през февруари 2015 г. се проведе сватбената церемония на Деп и Амбър Хърд. Островът е купен от актьора за $3,6 милиона. В лагуната и белият пясък Деп се влюбва след като на нея снимат "Карибски пирати". По думите на Джони, това е мястото, където той се чувства свободен. Своят рай Деп е кръстил остров "Fuck Off!".

РИКИ МАРТИН

Дълго време, латиноамериканския певец Рики Мартин внимателно скрива информацията за местонахождението на собствения му остров. Въпреки това, от папараците не може да се избяга. Част от архипелага на Ангра дос Рейс край бреговете на Бразилия горещият актьора е купил през 2008 година.

ЛЕОНАРДО ДИ КАПРИО

Леонардо ди Каприо разполага с луксозен остров Blackadore Caye на Карибския басейн, който е купил през 2005г. за $2 милиона. Ди Каприо планира да отвори своя остров за посетители. Като активен природозащитник, актьорът решава да създаде ecoresort, без да унищожава природата. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser