Преминете към основното съдържание

От брюнетка към блондинка - Анджелина Джоли смени имиджа си

Излязоха първи кадри от новия филм на актрисата - Come Away
© Guerlain

Анджелина Джоли е една от онези актриси, които обожават напълно да се превъплъщават за нови роли. Наскоро тя приключи със снимките на втората част на "Maleficent", където играе ролята на злата магьосница с рога и остри скули от приказката "Спящата красавица".


КАК АНДЖЕЛИНА ДЖОЛИ УЧИ ДЕЦАТА СИ НА ФЕМИНИЗЪМ


Преди няколко седмици актрисата стартира нов проект, в който изпълнява и главната роля. Става въпрос за дългоочаквания трилър Come Away, режисиран от носителката на Оскар - Бренда Чапман ("Bravehearted"). Вчера се появиха и първите снимки, в които се вижда 43-годишната Джоли в образа на блондинка и в дрехите от края на XIX век.


ЦИТАТИ ОТ ЗВЕЗДИТЕ ЗА АНДЖЕЛИНА ДЖОЛИ


Известно е, че действието на филма се основава на ромите на Луис Карол - "Алиса в Страната на чудесата" и на Джеймс Бари - "Питър Пан".

Сюжетът разказва исторяита на Алис преди да отиде в Страната на чудесата и Питър, преди да стане Пан, като брат и сестра, които живеят идилично детство с родителите си Джак и Роуз (Ойелоу и Джоли) и по-големия си брат Дейвид. Съдбата обаче преобръща целият им живот с главата надолу. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser