Преминете към основното съдържание

От Елизабет II до принц Джордж: Четири поколения отбелязват юбилея на Кралицата

Двореца пусна нова снимка на наследниците за трона
принц Чарлз, Кралица Елизабет, принц Джордж и принц Уилям
принц Чарлз, Кралица Елизабет, принц Джордж и принц Уилям

На 21 април Кралица Елизабет Втора ще отбележи своя 90-и юбилей, което е гаранция, че цяла Великобритания ще празнува рождения й ден. От Двореца също започнаха приготовленията за празника, като първото, с което бяха зарадвани почитателите на кралските особи, беше нов семеен портрет на наследниците на трона. 

Фотосът показва четири поколения на британската монархия - принц Чарлз, кралица Елизабет, принц Джордж и принц Уилям. Разбира се, най-голям интерес предизвика най-младият наследник на короната, който позира за фотографа с широка усмивка. 

Безспорно най-забавното в снимката е, че принц Джордж е качен на поставка, за да може да бъде горе-долу на височината на останалите хора на снимката. Това е направено, защото лицето на всеки от присъстващите на кадъра ще бъде направен и на марка. Очаква се най-търсена да бъде именно тази с правнука на Кралицата. 

Фотографът, който засне снимката, обясни пред медиите, че Кралското семейство е било изключително спокойно по време на работата, а Джордж през цялото време е бил весел и енергията му е била фантастична. 

Ето как ще изглеждат марките на Кралските наследници

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser