Преминете към основното съдържание

От новия брой на ELLE: Луиза Григорова-Макариев за свободата, която изисква кураж

Дали заиграването с различни визии и идентичности е нужна, за да преоткриеш себе си наново като смело момиче, на което нищо не може да му се опре, ние не знаем. Знаем обаче на кого и защо е нужна Мила. За импулсивните решения, преодолените страхове и една татуировка, която казва всичко, споделя Луиза пред ELLE
фотографии БОГДАН БОЯДЖИЕВ, СИМОН ВЕРСАНО, СТЕФАН ПАВЛОВ, КАДРИ ОТ ФИЛМА
фотографии БОГДАН БОЯДЖИЕВ, СИМОН ВЕРСАНО, СТЕФАН ПАВЛОВ, КАДРИ ОТ ФИЛМА

Луиза заедно с Яна Маринова и Александър Сано (последните двама са продуценти на филма), Базил Айденбенц, Дария Симеонова, Явор Бахаров, Калин Врачански и компания, под вещото око на Мартин Макариев (режисьор), са създали филм, който май по нищо не отстъпва на продукциите от другата страна на океана. Две жени извън закона, един инспектор, който им диша във врата, силно приятелство, искрена любов и много, много екшън. Всичко това е „Диви и щастливи“. И не само...

Къде те откриваме в момента, Луиза?

Интересно е как на колкото и години да ставаме, никога не сме там, където сме си мислели, че ще бъдем. За вътрешния свят говоря, разбира се. Та... някъде в търсене на себе си ме намирате.

От края на ноември по кината върви филмът „Диви и щастливи“, в който ти участваш. С какво Мила е по-различна от досегашните ти героини, какво ти даде тя?

Да, от 29 ноември по екраните в цялата страна, а и не само в България, хората могат да гледат новия ни филм „Диви и щастливи“. От зараждането на идеята през целия процес на създаване на филма до сега, когато той вече е факт, аз преминах през какво ли не. Мога да го нарека „израстване“, научих много, срещнах нови хора, изживях невъобразими емоции, преодолях страхове. Мила е моята част от това цяло, тя е моят проводник до всичко това. Сама по себе си по-скоро свита и затворена, но вътре в душата й има по много от всичко – и смелост, и любов, и отдаденост, и вярност. Обичам я!

Съпругът ти Мартин Макариев е режисьор на филма. По какъв начин рефлектира съвместната работа на отношенията ви (макар че това не е първият филм, по който работите заедно)?

Нашата любов с Марто се зароди на снимачната площадка и може би затова любимото ни място е именно там. Ние обожаваме да работим заедно, защото всеки от нас много харесва работата на другия, а и много си помагаме, вдъхновяваме се един от друг. Това лято празнувахме годишнината от сватбата си на снимките на „Диви и щастливи“. Какво да ви кажа... това си е нашето място.

Цялото интервю с Луиза четете в новия брой на ELLE!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser