Преминете към основното съдържание

От новия брой на ELLE: Най-силни сме, когато сме най-слаби

Как да превърнете щастието в начин на живот – чрез спорт, храна, силна воля, любов към себе си и хората, които имат значение?
© Giuliano Bekor

Показа се слънцето, вдигнаха се градусите и повечето хора край мен започнаха да броят калории. Напълниха се и фитнес залите. Дойде сезонът на тънките талии и тънките сметки...

Не е моето, честно! Макар че тялото си го имам почти наготово, оценявам усилията на другите да го постигнат. Просто не си падам по сезонните увлечения, граничещи с мания. Не вярвам в сезонния спорт така, както не вярвам в сезонната любов. Ако човек обича себе си, ще се грижи за тялото си цяла година, цял живот. Ще го прави така, както той обича, а не както е модерно. Затова в новия брой на ELLE са идеите ни да постигнете максимума според спорта, който харесвате, плюс хранителните режими и мнението на професионалистите. Вие избирате – ние ви вдъхновяваме. И съм сигурна, че няма да спрете до плажа, а ще превърнете любовта към себе си в начин на живот.

© Giuliano Bekor

Ще ви вдъхновим още да ходите по-често пеша, да клюкарствате (защото добронамерените клюки за полезни за здравето!), да подреждате вещите си (и живота си покрай тях), да се грижите за растение и да правите още четири простички, но златни действия в ежедневието, които ще ви помогнат да намерите истинското щастие, по викториански!

Ще ви вдъхновим и със срещи с едни от най-силните жени, които аз познавам. Силни не защото имат мускули, а защото притежават гигантска воля. От онези момичета, които разплакват и разсмиват едновременно, които сриват дребните ни жалки терзания, за да ни дадат криле за големите мечти. Те доказват, че сме най-силни, когато сме най-слаби. Аути Ейнджъл, първата хип-хоп танцьорка в инвалидна количка с ексклузивно интервю за ELLE България и Бианка – същата Супер Бианка, която помним от шоуто на Иван и Андрей и от корицата на ELLE България на майския брой преди 7 години, но вече по-мъдра, по-смела и по-решителна. Защото „ракът избра грешната кучка“, а тя не се дава така лесно! И ни прави показно как се води битка за живота с усмивка.

Как ли? По същия начин, по който би било прекрасно да живеем всеки ден, всеки час и всяка секунда... В мир и любов първо със себе си. Едва тогава ще разберем колко много може тялото ни, стига да искаме!

В новия брой на списание ELLE ви очакват още най-креативните модни идеи за пролетта плюс пролетни грижи за красотата, сред които и анти-ейдж йога за лице!

 

Още по етикети

нов брой , ELLE България
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser