Преминете към основното съдържание

От новия брой на сп. ELLE: Поли Генова, почти във военен режим

„Новото нормално“ – свикнахме ли с него, осъзнахме ли добрите страни на промяната, събудихме ли се с мисъл за ново начало…?

Поли Генова на корицата на новия брой на сп. ELLE
Поли Генова на корицата на новия брой на сп. ELLE © Костадин Кръстев-Коко

„Четох за една дама от Великобритания, спечелила Евровизия преди повече от 30 години, която сега е принудена да работи в супермаркет. Живеем в странно време, подобно на военен режим“, казва певицата Поли Генова в интервю за новия брой на списание ELLE.


Цветното момиче на българската поп сцена Поли Генова
Цветното момиче на българската поп сцена Поли Генова © Костадин Кръстев-Коко

Най-цветното и жизнерадостно момиче на българската поп сцена обаче не губи оптимизма си: „Няма срамна професия и работа, особено когато вече си отговорен за семейство и имаш деца. Мисля, че една майка е способна на абсолютно всичко, за да може да се грижи за децата си!“.

Още за промяната, която мотивира Поли да приема с усмивка „новото нормално“, четете в новия брой на сп. ELLE, който излиза днес.

Колкото и плашеща, безнадеждна и отчаяна да изглеждаше пандемията с коронавируса в началото, в крайна сметка се оказа, че посоки има, време да ги изберем – също. Зависи дали времето ще властва над нас или ние над него“, пише Мария Георгиева, главният редактор на ELLE, в уводните си думи за новия брой на списанието, което се завръща по-вдъхновяващо и оптимистично отвсякога!

Когато стартирахме този брой, за пръв път планирането до най-малкия детайл, с което бяхме свикнали преди, отстъпи място на спонтанните идеи и снимки. Не брояхме знаци, нито модни сетове, а се събуждахме с мисъл за новото начало – за хората и нещата, които си струват вниманието, защото ни вдъхновяват и зареждат с нова, положителна енергия. Като цветното момиче на българската поп сцена Поли Генова и „лошото ченге“ в американската политика Камала Харис. Като жените лидери в новите технологии, които разбиват стереотипите. Като новата деволюция на скромността, новите явления в годината на JOMO, новия начин на работа – хоум офиса, новата мода и новите ни бюти навици, създадени по време на пандемия, новото ни поведение на осъзнати потребители…

И в центъра на всичко – новият ни живот, който определено има с какво да ни очарова!

Всички имаме нужда от тази хипер доза оптимизъм и размисли за новото начало, които ви очакват на страниците на новия брой на сп. ELLE.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser