Преминете към основното съдържание

Отбелязваме Световния ден на недоносените бебета с „Вечер на чудесата“

Присъединете се към каузата утре вечер в компанията на звезди като Михаела Филева, Маги Джанаварова и Славин Славчев
© iStock

По повод Световния ден на недоносените бебета, който е на 17 ноември, фондация “Нашите недоносени деца” организира „Вечер на чудесата“. Събитието е утре, 14 ноември, от 19 часа в Софийска градска художествена галерия.

Каузата на вечерта е набиране на средства за трите основни и най-важни проекта на фондацията – достъп до качествена медицинска апаратура за всяко недоносено бебе в страната, развитие на семейно-ориентираната грижа чрез изграждане на семейни стаи в неонатологичните отделения, както и ранно детско развитие и подкрепа за семействата на недоносени деца в Семеен център ”Малки чудеса”.

© iStock

Събитието включва специална програма, в която ще вземат участие известни български артисти, представители на шоубизнеса, журналисти, както и представители на държавната власт, на социално-отговорния бизнес и на неправителствения сектор, доказали се като сериозно ангажирани с каузата на фондация “Нашите недоносени деца” за равен старт и шанс за развитие на пълния потенциал на тези деца.

© iStock

Водещ на събитието ще бъде Милена Златкова, журналист и радио водещ в предаването „Тройка на разсъмване“ по радио „Витоша“ и дългогодишен поддръжник на каузата на фондацията. Във „Вечер на чудесата“ специално участие ще имат известни български изпълнители като Михаела Филева, Маги Джанаварова и Славин Славчев. 

Цената на куверта е 100 лв. Набраните средства ще бъдат инвестирани изцяло в основните проекти на фондация “Нашите недоносени деца”.

Ако желаете да се включите в каузата, може да се регистрирате ТУК.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser