Преминете към основното съдържание

Отиваме на екзотична онлайн обиколка, организирана от тигровия принт

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Днес ви водим на екзотична онлайн обиколка някъде в Азия, организирана от тигровия принт, който видяхме отпечатан върху пролетните модели на Balenciaga, Dolce&Gabbana, DSquared2 и Dries Van Noten. Десенът се открои с екстравагантност и изразено присъствие, което дължим на цветовете на пустинята (оранжево, жълто, бежово) в комбинация с черни ивици.

Оранжевото съчетава импулсивността и страстта на червения цвят с интуитивността на жълтото. Ако оранжевият е един от любимите ви цветове, според психологията това означава, че сте комуникативни и социални. Той създава впечатление за топлина и удовлетвореност, тъй като се явява като оттенък на огъня и слънцето. Характерен е за тези от нас, които притежават силна интуиция. Усещане за уют и спокойствие ни носи и бежовото, символ на стабилността, надеждността и сигурността.

Комбинацията на различните нюанси на оранжево и бежово с черен цвят прави тигровия принт страстен и елегантен. Подходящ е за жените, които притежават силен характер и не се страхуват да експериментират, с двойна доза екстравагантност. Облечени така със сигурност ще приковем всички погледи върху себе си.

На подиума видяхме различни тигрови модни находки - елегантни пролетни палта, гащеризони и феерични поли. Те ни накараха да потърсим този десен в гардероба, за да пробваме различни съчетания. Дизайнерите не са утвърдили принта като типичен само за нас, напротив, откроиха се и няколко модела, подходящи и за половинките ни, но само ако са любители на спортно-елегантната визия.

Отворете галерията ни и нека заедно се отправим към ново екзотично приключение!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser