Преминете към основното съдържание

Отказаха да излъчват по телевизията реклама с plus size модели

В рекламата участва и моделът Ашли Греъм

Съвсем наскоро plus size моделът Ашли Греъм украси корицата на списанието Sports Illustrated, която е първият модел в тази категория, удостоен с тази чест. Но телевизионният ефир все още не е отворил „обятията“ си за Ашли – каналите NBC и ABC отказаха да излъчат реклама с нейно участие, както и с участие на други модели с нестандартни фигури.

Видеото представя реклама на бельо с участието на Ашли Греъм, Тара Лин, Джорджия Пат и други модели с пищни форми, които се появяват по бельо и разказват защо харесват телата си. Ашли например демонстрира няколко техники от кикбокс и заявява, че тялото й е създадено такова, за да бъде силна и секси едновременно.

Представителите на телевизионните канали все още не са коментирали отказа си. Предполага се, че решението им е провокирано именно от пищните форми на моделите, а не от факта, че се появяват по бельо. Факт е, че рекламни видеоклипове по бельо често са излъчвани в ефира, но с уастието на модели със стройни фигури. 

Автор Люба Вангелова

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser