Преминете към основното съдържание

Открихме нов ефективен подход на проблемите с акнето

Нова серия козметични продукти лекува и пази двойно уязвената кожа от акне
© iStock

Пролетта ни изненадва с амплитуди в температурите. Типично за жена. Но тази непостоянност се отразява както на настроението ни, така и на кожата ни. От това страда красотата и самочувствието ни.

Не само климатът, но и много други фактори влияят върху състоянието на проблемната кожа. А неприятни ситуации като тази с акнето са често срещани сред различните типове кожа. Този проблем е все по-разпространен, което провокира по-прецизно търсене на методи и продукти за справяне с него. Ето защо бързаме да споделим, че вече знаем за един такъв сигурен козметичен начин да преборите проблемите на склонната към акне кожа.

Представяме ви първата физиологична грижа за кожа, склонна към акне Phys-AC с кълнове от овес Rhealba на A-Derma. Кожата, склонна към акне, е двойно уязвима кожа. Тя изисква специални грижи и употреба на адаптирани продукти. Въпреки че тези продукти трябва да третират акнеични лезии, те трябва да са деликатни към уязвимата кожа, склонна към акне, изискваща нежна грижа. Ето защо третирането на акне не се ограничава само до отстраняване на пъпки, но и в правилното му провеждане.

От една страна кожата е уязвима от самия проблем акне, а от друга – от самото лечение с медикаменти. Новата серия козметични продукти на A-Derma за кожа, склонна към акне са с дерматологичен овес. Кълновете от овес Rhealba са уникална растителна съставка. Този вид овес е селектиран сред 80-вида.

Действие на продуктите в гамата Phys-AC

Съставките на Гамата Phys-AC са разработени, така че да действат срещу всички фактори, отговорни за изявата на акне: бактериална колонизация, себорея, хиперкератинизация и възпаление. С иновативната си, хидратираща галеника, продуктите от серията подпомагат възстановяването на баланса на хидролипидния филм, увреден от иритиращо и изсушаващо лечение. Кожата е отново успокоена, а лечението се прилага правилно, тъй като вече не причинява дискомфорт.

Основните активни съставки в серията Phys-AC, повлияващи всички фактори, отговорни за изявата на акне, са следните:

Sebolia – срещу себореята

Алфа- и бета хидрокси киселини – срещу хиперкератинизацията

Екстрактът от Кълнове от Овес Rhealba - срещу бактериалната колонизация

Zincol – редуцира възпалението

Второ предимство на Phys-AC: хидратиращи формули, които помагат на кожата да възстанови баланса си.

Продуктите в серията Phys-AC с кълнове от овес Rhealba на A-Derma

Серията Phys-AC включва 4 допълващи се продукта, повлияващи ефективно всички фактори, отговорни за формирането на несъвършенства. Текстурите на продуктите са изключително деликатни, а техният свеж и изискан аромат на мимоза и бял чай доставя удоволствие при всяка употреба.

Phys-AC почистващ пенещ се гел е за тези, които предпочитат да почистват кожата си, като я изплакват с вода. Неговото измивно, почистващо действие е много нежно, благодарение на почистващата база без сапун и с физиологично pH. Активните съставки в него са с ефект срещу себореята, P.acnes и иритацията.

Phys-AC почистваща мицеларна вода е за тези, които предпочитат почистващи продукти без отмиване. Най-голямото предимство на формулата са изключително нежните мицели с висока толерантност към кожата, но безмилостни към мазните замърсявания. И разбира се с активни съставки повлияващи хиперсебореята, P.acnes и възпалението.

Phys-AC Global е интензивна грижа, която слага край на пъпките и черните точки. С действие срещу всички несъвършенства, дори тежки, матира кожата, без да причинява усещане за опъване, облекчава и успокоява зачервяванията, и моментално възвръща сияйния тен. Завършекът е пудрещ и матов, като се постига, благодарение на себоабсорбиращи микрочастици, които пречупват светлината и спомагат за прикриване на несъвършенствата и неравномерностите по кожата.

Всички аспекти на кожата, склонна към акне, са атакувани чрез 4 специални активни съставки на Phys-AC.

- Sebolia срещу себорея

- Екстракт от Кълнове от Овес Rhealba® с успокояващо действие и ограничаване адхезията на P.acnes.

- Zincol с антииритативно действие, алфа и бета хидрокси киселини (салицилова, гликолова и млечна киселина), с кисело pH за кератолитичен ефект.

Phys-AC Hydra е неотложна помощ за уязвима кожа. Когато кожата е опъната, суха и лющеща се, след иритиращо и агресивно лечение, е възможно да се намери комфорт и мекота отново с този компенсиращ крем, който съчетава успокояващ, рехидратиращ ефект и действие срещу несъвършенствата. Богат на компенсиращи хидратиращи активни съставки и успокояващи компоненти (Екстракт от Кълнове от Овес Rhealba® и глициретинова киселина), този крем намалява чувството за опъване, ограничава десквамацията, контролира зачервяванията и успокоява иритациите. И разбира се, съдържа специалните Phys-AC активни съставки, повлияващи хиперсебореята, P.acnes и раздразнението.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser