Преминете към основното съдържание

Открийте пътя към своето щастие

Научете се да търсите радостта от живота сега, а не да очаквате, че ще ви случи някога в бъдещето.

И вие ли преследвате мечтата си за щастие? Работите упорито, за да постигнете повишение, следвате правила, за да се впишете в определена група, броите калории, за да сте слаби, правите любов по план, защото трябва да забременеете до определен момент... Спрете!

Щастието не се постига с преследването на мечта, а с умението да се наслаждаваме на малките радости, които ни съпътстват ежедневно. То не е нещо далечно и е достатъчно да се протегнем, за да го уловим. Стига да умеем да го видим. Успешен ден, един мил поглед, приятна обстановка... всичко това може да се превърне в източник на щастие, само ако успеем да забележим тези прекрасни неща и да се възползваме от позитивните емоции, които носят. Трябва само да потърсим сили в самите себе си и да разберем, че ако щастието съществува, то е в собствените ни възможности, а не се дължи на обстоятелства като късмет, намеса на околните и т.н. Изворът на щастие е в самите нас.

Не си правете планове с хиляди точки, които, ако изпълните, един ден ще можете да се наречете щастлива жена. Удовлетвотеността от добре свършена работа може да ви направи по-уверени в самите вас, но не и задължително щастливи. Защото, ако докато изпълнявате всички заложени от самите вас задачи, се отказвате от малките радости в живота, ще изпуснете хиляди мигове, които могат да ви дадат усещането за щастие. Научете се да търсите радостта от живота сега, а не да очаквате, че ще ви случи някога в бъдещето.

Търсете вдъхновение от онези жени около вас, които въпреки нелекото си ежедневие, винаги са широко усмихнати. Жени, които ви впечатляват със своята ефирност и с лекотата, с която преминават и през най-трудните изпитания. Жени, които затварят компютъра и излизат навън, за да се насладят на слънцето, купуват си сами цвете, защото искат да му се порадват точно сега. И започнете и вие да си доставяте малки радости всеки ден – радости, които ще ви накарат да се усмихнете и да си кажете „Животът е красив“.

Именно това е посланието и на новата кампания на Lancôme, която отбелязва силната връзка на общността на La Vie est Belle по целия свят и отдава почит към жените, които се подкрепят и вдъхновяват една друга. Джулия Робъртс, заедно с останалите посланици на Lancôme - Аманда Сейфред, Изабела Роселини, Лили Колинс, Пенелопе Круз и Зендая се обединяват, за да дадат общ израз на щастието. А кой друг аромат има силата да обедини толкова вдъхновяващи дами около едно неповторимо послание?

Адресирайки своето послание към жените по целия свят, Lancôme представя серия от видео портрети, в които посланиците говорят искрено с камерата и споделят своето виждане за живота и това, което го прави красив. Техните спонтанни изповеди мотивират всяка La Vie est Belle дама да се вслуша в своите вибрации и да се наслаждава на живота по свой уникален начин, като се присъедини към най-красивото сестринство на света – това на щастливите жени.

Автор на снимките е легендарният моден фотограф Марио Соренти, а филмът е заснет от изгряващия режисьор Емануел Аджей и възхвалява неудържимата сила на сестринството.

La Vie est Belle Iris Absolu се отличава с характерния си аромат на ирис, който сега е 10 пъти по-концентриран, отколкото в оригиналната парфюмна вода. Емблематичната кристална усмивка на флакона, превърната в безкрайна вълна, кореспондира с усмивките на самите посланици на Lancôme и предава лекота и усещане за щастие.

Легендата на Lancôme за пореден път потвърждава, че е много повече от аромат: той е символ на обединението и стремежа към щастие на милиони жени по света.

Още по етикети

щастие , La vie est belle , Lancome
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser