Преминете към основното съдържание

Отличиха Кейт Бланшет за последната й роля на бисексуална

Актрисата танцува от радост на сцената
Кейт Бланшет
Кейт Бланшет © Getty images

Кейт Бланшет не скри радостта си от факта, че беше отличена за последната си роля в лентата Carol, на ежегодния международен филмов фестивал в Палм Спрингс.

Австралийската актриса буквално започна да подскача и да танцува на сцената, след като името й беше обявено за победител в категорията за актриса.

46-годишната Кейт направи поредното си прекрасно изпълнение в киното, влизайки в образа на домакинята и майка Каръл, която се влюбва в младото момиче Тереса, изиграна от Руни Мара.

Бланшет сподели пред публиката, че е вдигнала толкова високо собствената си лента, благодарение на екипа на филма Carol, че не знае накъде вече да поеме като актриса.

Другият голям победител на вечерта беше актьорът Джони Деп, който беше отличен в категорията за главна мъжка роля. Очаква се, че именно Кейт и Джони ще са главните претенденти и за тазгодишните награди Оскар. През годините повечето от победителите от фестивала в Палм Спрингс са се прибирали у дома и със златната статуетка на Академията.

© Getty images, Кейт Бланшет

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser