Преминете към основното съдържание

Отлитаме за Хавай с пролетната колекция на Tommy Jeans 2022

Sunset Tribe представя модели, типични за сърф културата и примесени с колежанското ДНК на бранда.

Вдъхновени от интерпретацията на Западното крайбрежие за стила prep, колекцията Tommy Jeans 2022 задава тона със своята тропическа палитра, а след това преминава на различна вълна с безгрижни, но preppy силуети. Флоралните мотиви в мъжките и женските модели от колекцията, намигват към по-топлите дни и носят свежия полъх на Хавайте. Ризите с къс ръкав, късите панталони при мъжете и полите за жените с флорални детайли са базисни за летния стайлинг и задължителни за всеки гардероб.

Олекотени платове и десени в стил tie-dye са в изобилие при пролетната колекция. Светлият деним и tie-dye моделите са на фокус както при мъжките модели, така и при дамските.

Tommy Jeans представят и нов герой, достоен за нашите гардероби: ветровката тип Chicago. 100% рециклиран деним води при устойчивите иновации. През сезона ще се срещнем и с деним, направен от коноп - следващият основен елемент при устойчивостта. Конопените влакна са напоявани само от дъждовните капки, третирани са без пестициди и материята е проследима до ниво ферма.

С това от Tommy Jeans продължават своето развитие по посока устойчиви и иновативни модели, целейки с всяка следваща колекция моделите да са в крак с природата. Сертифицирани от фондацията Ellen MacArthur, дънките, изтъкани с мисъл за бъдещето, намират пресечена точка с най-високите стандарти на индустрията за кръгова икономика.

"Моделите от колекцията Tommy Jeans за пролет 2022 са налични в магазина на Tommy Hilfiger в Paradise Center."

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser