Преминете към основното съдържание

ОТМЪСТИТЕЛИТЕ: Какво означават бижутата на Скарлет Йохансoн и Бри Ларсън

Актрисите се появиха на премиерата на "Отмъстителите: Краят" с подобни гривни
© getty

В навечерието на премиерата на финалната част на „Отмъстителите“, вниманието на гостите и зрителите беше заловено много преди първите карди от филма, тъй като на традиционния червен килим се появиха и актьорите от поредицата. 

Специален ентусиазъм сред феновете предизвика появата на Скарлет Йохансон и Бри Ларсън и не заради ролите си на Черната вдовица и капитан Марвел, а заради бижутата, които бяха избрали да носят в допълнение към визиите си.

Ръчно изработени пръстени, гривни и обеци, с които се появиха Скарлет и Бри, са инкрустирани с големи многоцветни камъни.

© getty

За феновете на вселената на Марвел това беше ясен намек, че героите са успели да заловят камъните от ръкавицата на Танос и, може би, да върнат часовника назад. 

Дали героите са успели да пътуват до паралелните вселени или са спасили света по различен начин ще разберем на 26 април, когато е премиерата на "Отмъстителите: Краят".

Вижте кои звезди бяха на премиерата в Холивуд в галерията:

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser