Преминете към основното съдържание

Отново събират звездите от „Приятели“

Поводът е трибют за режисьора на поредицата Джеймс Бъроуз
Звездите от "Приятели"
Звездите от "Приятели"

Шестимата актьори от хитовия сериал „Приятели“ се събират, при това десет години след излъчването на финалния епизод на поредицата. Феновете на Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Дейвид Шуимър, Лиса Кудроу, Мат Лебланк и Матю Пери ще ги видят по време на лайв-трибюта, който телевизия NBC ще направи за режисьора Джеймс Бъроус и който ще се излъчи на 21 февруари.

Джеймс е режисирал 15 епизода от хитовия сериал, като той е „виновник“ и за реализирането на още няколко поредици, сред които „Дарма и Грег“, „Фрейзър“, „На гости на третата планета“ и „Бар „Наздраве“. Поводът за трибюта е фактът, че Джеймс успя да натрупа във филмографията си заснемането на 1000 епизода от различни поредици.

Въпреки уверението на телевизията, че ще успеят да съберат шестимата „приятели“ отново в едно студио, някои от хората в екипа не са убедени, че това ще бъде реализирано. Поне не с всички актьори едновременно, тъй като всеки от тях е ангажиран с някакъв проект.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser