Преминете към основното съдържание

Отворете сетивата си за повече красота

Блясък и смела палитра с Huawei P50 Pro и трима топ артисти на съвременния грим.

Желанието да бъдем различни и да заявим себе си ни кара да експериментираме с визии, които най-добре да отразят моментното ни състояние и да кореспондират с повода, по който ги избираме. Търсим твореца в нас, за да си създадем уникален стил, който да изразява светоусещането ни и да разчупва норми, давайки ни свобода и избор. И най-често даваме воля на този артистизъм в грима си – дали ще изберем ярък елемент за ежедневния си грим, или ще изпробваме напълно нова парти визия, важно е да поставим акцент, за да бъдем забелязани и да заявим позиция. Точно както го правим и с новия сгъваем Huawei P50 Pocket, показвайки, че вече сме влезли в бъдещето и искаме най-доброто, за да се наслаждаваме на света около нас.

Неслучайно Huawei P50 Pocket вдъхнови една необичайна среща под наименованието #OpenForMoreBeauty, при която трима изявени български гримьори – Елиза Попова, Алина Манева и Георги Русев, представиха своите арт виждания за грима пред представители на най-добрите лайфстайл медии в България. Всяка крачка от създаването на различните визии бе заснета само с P50 Pro, а сред използваните продукти някак магично се появиха и Huawei FreeBuds Lipstick – луксозните слушалки с кейс под формата на червило, които вече са истински хит сред дамите, които искат да бъдат различни.

#OpenForMoreFun

<p>Снимка: Коко Кръстев, който снима с Huawei P50 Pro </p><p>Грим: Елиза Попова </p>

Снимка: Коко Кръстев, който снима с Huawei P50 Pro

Грим: Елиза Попова

Така можем да наречем грима, реализиран от Елиза Попова (https://www.instagram.com/elizapopovamakeup/?hl=en) – носителката на „Златна игла“ за 2021. Преди да се захване сериозно с изкуството на макиажа, Елизаработи в студио за модерни танци и обикаля света. Тези пътувания и срещите с различни култури са отразени в стила й на работа, а сред хората, които гримира, са редица звезди от различни сфери, с които работи като професионален гримьор днес.


Снимка: Huawei
Снимка: Huawei

„Харесва ми, когато очите са силни, а на устните има нещо съвсем леко, дори само балсам, както в първия вариант, който направих. Исках да видя и как ще изглежда с по-ярко червило. Харесвам момичета, които са смели да експериментират с по-нестандартни неща. Смелите гримове са и част от най-новите тенденции“. Елиза представигрим с подчертани и издължени с динамичен розов щрих очи и блещукащи върху него звезди, сякаш отразяващи неоновите светлини на партито. Изчистено, категорично и със силен акцент решение за всяко парти.

#OpenForMoreGlamour

<p>Снимка: Коко Кръстев, който снима с Huawei P50 Pro</p><p>Грим: Георги Русев</p>

Снимка: Коко Кръстев, който снима с Huawei P50 Pro

Грим: Георги Русев

Това би могло да е името на грима, създаден от Георги Русев (https://www.instagram.com/georgerusevmakeup/?hl=en). За него красотата е страст, превърната в професия. През годините е работил за някои от най-популярните лица в България, създавайки визии за реклами, списания, музикални видеоклипове и фотосесии. Георги е носител на приза „Моден гримьор на годината“и е печелил втора награда в световен конкурс за Inglot в колаборация с Дженифър Лопес, като е избран от авторитетно жури сред над 800 участници от цял свят.

Снимка: Huawei
Снимка: Huawei

„Исках да изляза от моята зона на комфорт, затова се заиграх с кристали, които да придадат още повече блясък и търсеното от мен огънче в излъчването. Визията е чиста и същевременно въздействаща, като тази на самия P50 Pocket. Разположих нежни бляскави камъчета от окото нагоре, за да придам още повече свежест, като същевременно държах да има и цвят в акцентираните скули и в устните. Хората обикновено имат изградени предпочитания дали устните да са гланцови, или матови, аз лично обичам да има сочност в тях и затова си позволих да създам малко по-силен акцент тук. Освен това, нека не забравяме, че лицето, шията и деколтето са едно цяло, и гримът трябва да бъде приложен и към трите.“Георги приложи почти всички стъпки от гримирането на лицето към шията, деколтето и дори раменете на модела и дори постави малки камъчета по линията на ключицата, сякаш покапали от очите й. В крайния вариант тези акценти кореспондират прекрасно на бижуто в ръцете й – белия, бляскаво текстуриран Huawei P50 Pocket.

#OpenForMoreVibes

<p>Снимка: Коко Кръстев, който снима с Huawei P50 Pro</p><p>Грим: Алина Манова</p>

Снимка: Коко Кръстев, който снима с Huawei P50 Pro

Грим: Алина Манова

Алина Манова (https://www.instagram.com/alina_manova/?hl=en) обича червилата и избра да се заиграе специално с Huawei FreeBuds Lipstick, като буквално вгради слушалката в макиажа и създаде основа от чисто лице с акцент, препращащ към музикалните вълни и разнообразните вибрации, които те генерират. Алина е професионален грим-артист от над 13 години, през които печели награди, сред които „Златна игла“ за 2017 г, работи с печатни и онлайн медии, телевизионни, музикални и рекламни проекти. Хобито й се превръща в професия вследствие на много труд, постоянство и любов към изкуството. Смелите скокове и препратки не са й никак чужди – докато стартира кариерата си на професионален гримьор, тя учи История и География и завършва Организационно поведение и потребителска психология, които й дават по-богата перспектива и инструментариум в екипните артистични проекти.


Снимка: Huawei
Снимка: Huawei

„Не обичам да говоря за тенденции. Те са интересни, но за мен е важно да имаш идея и да я изразиш по начин, който е твой, който ти отива. Бъдете смели, включително в това да следвате себе си, да заявите своята индивидуалност със стила, грима, аксесоарите, с всичко, с което разкривате самите вас пред света.“, е най-ценният съвет на Алина, който предлага и най-екстравагантното и изискващо търпение и стабилна ръка при изпълнението решение.

#OpenForMoreForYou

Кой подход и стил ви допада най-много? Можете да го споделите в Instagram инициативата на Huawei Mobile (https://www.instagram.com/huaweimobilebg/), не за да определим най-добрия грим, защото красотата е емоция, а не състезание, а за да имате шанс да спечелите една професионална грим сесия при Елица, Георги или Алина. Три ваучера за грим очакват коментарите ви под снимките, заснети лично от модния фотограф Костадин Кръстев-Коко (https://www.instagram.com/koko_krastev/ ), чието студио бе и домакин на цветната експлозия #OpenForMoreBeauty.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser