Преминете към основното съдържание

Отворете вратите за пролетта

Малки, кокетни и лесни идеи, които ще ви подскажат как да освежите дома си през новия сезон
© Shutterstock

Когато слънцето започва да топли, а не само да грее, се преобразява всичко в природата, включително и ние. Пролетните ухания ни носятнова енергия, която можем да внесем в дома си. Така всеки ден ще се събуждаме свежо и ще заспиваме леко. А дните у дома ще бъдат още по-красиви. 

Детайлите в интериора имат силата да го преобразяват. лесно е да превърнем дома в пролетна идилия - няколко цветни шишета с по един стрък цвете в тях, цветни възглавници по столове и дивани, дори на пода, необичайни вази като буркани, лейки и празни бутилки от парфюми... Цветята може да са пръснати навсякъде в дома - по масата върху чиниите, върху възглавниците, подносите, по закачалките и стените, върху камината. Свещи с пролетен аромат, малки надписи, които да изненадват с посланията си, цветни мотиви по тапетите и стените, оцветени в ярки цветове предмети - нужни са ви само малко време и доза креативност. За второто сме ви приготвили няколко вдъхновяващи идеи в галерията ни. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser