Преминете към основното съдържание

Овца: приключения, пътувания и нови преживявания

Годината е благоприятна за хората, родени под знака на Овцата – ще получите отговори на много въпроси в личен и служебен план.

1931; 1943; 1955; 1967; 1979; 1991; 2003; 2015

Родените под знака на Овцата са хора, които имат визия за всяко нещо в живота си. Те са прагматични, не се оставят емоциите да ги владеят и обичат да се възползват от всяка възможност в живота си. Те са хора, които следят първо за личните си интереси, после за общото благо. Сред негативните им качества е колебливостта, която ги завладява понякога, и прекалената мнителност.

2017 ще е пълна с приключения, пътувания и нови преживявания. Годината ще ви донесе успехи в много начинания, върху които работите от години. Годината на Петела ще е период, в който ще получите отговори на много въпроси в личен и служебен план. Промените ще са ваш редовен спътник. Бъдете предпазливи във финансово отношение и ако имате колебания, консултирайте се с компетентен доверен човек.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser