Преминете към основното съдържание
Овен

Годишен хороскоп

Зодия Овен

21 март - 20 април


Зодия Овен - Годишен хороскоп

Забравете за самостоятелните проекти. Тази година за всичко търсете партньори. Не се поддавайте на емоциите си при нови делови запознанства, за да избегнете бързо разочарование и загуба на пари. Съхранете най-интимните си отношения. През идната година съдбата ви позволява да градите с лекота финансова стабилност, да приемате допълнителни ангажименти или да си намерите по-добра и доходна работа.

Лично

Не бива и да изневерявате, защото може да се окажете впримчени в отношения, които да измъкват пари от семейния ви бюджет и да съсипят отношенията ви. Подредете дните си, задачите си и така планирайте делата си, че да не си губите време и да не се разпилявате в интересни и перспективни, но безсмислени занимания. Не се отказвайте от полезните промени, дори ако са свързани с неочаквани по-натоварващи задължения. Не сте склонни да се съобразявате с никого, което изнервя околните. Засиленият стремеж към независимост и нежеланието ви да изявите положителните си качества са причината да се затваряте в себе си.

Стил

Бъдете открити, заложете на класическите комбинации и светлите пастелни тонове, защото точно сега вашата яркост няма да помага при имиджа ви, а напротив.

 


Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser