Преминете към основното съдържание

Paco Rabanne пролет-лято 2021 с призив към жените (видео)

Креативният директор Жулиен Досена цели да защити правата на жените и да докаже, че те имат правото да се обличат така, както искат

© IMaxTree

Колекцията се открои с умерена доза екстравагантност и предизвикателност, точно затова привлече погледите ни. Креативният директор Жулиен Досена се стреми да покаже емоционалност с визиите си за Рабан. Силно впечатление му правят жените, които са смели и не се страхуват да изразят женствеността си. "Носете къси поли, деколте и се гордейте с това", заяви Досена по време на представянето на колекцията в Париж.

Той сподели, че е разбрал колко много му е липсвало да върви по улицата, да минава покрай хората, наблюдавайки стила им. В Париж има различни хора, идващи от всякъде, със своята уникалност и индивидуалност. Накрая допълни, че иска да работи на това място и че се радва отново да бъде там.

Карето, флоралите и леопардовият принт властваха върху обеклата за следващия сезон, придружени от много елегантност и малко провокация, за да ни подтикне да бъдем по-смели и да пробваме различни комбинации. Преобладаващи цветове в колекцията са класическото черно, златното, което свързваме с лукса и властта, сребърното, асоциираме с женската енергия и бялото - символът на свободата.

Видео: IMaxTree

Още по етикети

пролет-лято 2021 , Paco Rabanne
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser