Преминете към основното съдържание

Пак раздяла! Тейлър Суифт и Калвин Харис сложиха край на връзката си

Всички се чудят дали певицата ще го възпее в ново парче
Тейлър и Калвин
Тейлър и Калвин © Splash

След 15-месечна връзка, която поне на пръв поглед изглеждаше, че върви перфектно, Тейлър Суифт и Калвин Харис се разделиха. Според познат на вече бившата двойка те са приключили без излишна драма, защото "просто понякога нещата не се получават". Калвин Харис, чието истинско име е Адам, е бил този, който е решил да прекрати отноешнията си с блондинката. 

"Адам много харесва Тейлър, тя не беше от типа момичета, с които той обикновено се среща и това много му харесваше. Особено му допадаше колко невинна е тя и най-вече, че е изключително състрадателна", разкрива приятел на DJ-я. "Но сърцето на Тейлър беше много повече в тази връзка, отколкото това на Адам. През последните месеци той започна да губи интерес към нея, но направи всичко възможно да не приключва връзката им. Чувстваше се обаче така сякаш двамата са повече приятели, отколкото гаджета."

Според близки до музиканта автомобилната катастрофа, която наскоро претърпя и от коята се измъкна с не много тежки наранявания, го е подтикнала да вземе крайното решение да приключи с Тейлър, тъй като не иска да губи време и емоции с човек, когото не обича. 

Любопитното е дали Суифт няма да възпее и тази си раздяла в песен, както обикновено прави с всичките си бивши гаджета. 

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser