Преминете към основното съдържание

Палтата, в които мечтаем да се сгушим: 30 ефектни модела от подиума за есен 2022

Галерия

Ако трябва да съставим списък с любими есенни модни придобивки, макси палтото ще е някъде в началото на редовете. Докато разглеждахме стайлинг решенията на модните диктаторки по улиците, забелязахме, че много от тях за връхна дреха са избрали именно палтото. Видяхме различни комбинации с него и в есенните колекции, сред които се откроиха идеите на: Celine, Chanel, Chloé, Fendi, Ferretti, Max Mara, McQueen, Valentino и Versace.

През зимата обичаме да го стилизираме с дебел пуловер, но в началото на есента, може да го носим все още с тениска или кроп топ. Няма нищо по-уютно от това да се сгушим в любимото си палто, когато навън е студено и вали. Без значение какво време ни е подготвила есента, облечени с него, няма как да развали настроението ни.

Без съмнение прожекторите бяха насочени към по-дългите модели, но цветовете не бяха само в класическите есенни нюанси на бежово, кафяво, зелено и черно. Имаше и няколко по-смели интерпретации, които контрастиха сред останалите. Например модели в ярко розово. Барби тенденцията продължава и след края на лятото!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser