Преминете към основното съдържание

Памела Андерсън се развежда с петия си съпруг само година след сватбата

Новината беше потвърдена от представител на актрисата.

Пред Page Six близък до Памела заяви, че звездата искала да се раздели със съпруга си, защото той бил „лош, недоброжелателен човек и не я подкрепял“. Делото за развод ще е в родната на Андерсън Канада, където тя и Дан живееха след сватбата си на Бъдни вечер на 2020 г.

Източникът също така нарече краткия съюз на Памела и Дан "пандемична страст", която е преминала. Първоначално двамата били щастливи заедно, но съвместната карантина в крайна сметка е довела до охлаждане на чувствата им.

„Те се опознаха по-добре и Памела осъзна, че Дан всъщност не е мъжът за нея. В момента те не са в приятелски отношения, защото тя разбра, че двамата нямат нищо общо и той не се е държал с нея така, както тя би искала”, добавя информаторът.

Памела Андерсън успя да се омъжи, да се разведе и да се влюби в бодигардВъпреки кавгите, Дан искал да подобри семейните отношения, но Памела очевидно е прекалено разочарована от партньора си.

„В началото тя каза, че й е приятно да бъде с обикновен човек, който може да смени крушка, но в крайна сметка се оказа, че той не може да задоволи другите й нужди.”

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser