Преминете към основното съдържание

"Памела Андерсън унищожи семейството ми!"

Бившата любима на новия съпруг на русокосата сексбомба е бясна

Преди дни стана известно, че 53-годишната Памела Андерсън се е омъжила за шести път: поредният й съпруг е 40-годишният й бодигард Дан Хейхърст, а сватбата е била в навечерието на Коледа. Новината беше пълна изненада за феновете на звездата, защото никой не знаеше за връзката на двамата влюбени.

Памела разказа романтичната история за срещата с любимия си и призна, че сега е много щастлива. Както се оказа обаче, има и друга версия на този роман. И тя беше представена от бившата съпруга на Хейхърст, Кери, която живееше с него от пет години. Според нея Андерсън е унищожила семейството им. Кери сподели, че с любимия си са отгледали заедно три деца: двете деца на Хейхърст от предишна връзка и 21-годишната дъщеря на Кери, Дениз.

Кери и Дан в щастливите си години


„Реших да говоря, защото искам хората да знаят, че почти петгодишната ми връзка приключи заради аферата на Пам и Дан, която започна, когато той все още беше с мен.”, заяви тя.

Кери твърди, че Дан е работил за Памела като строител шест месеца, преди да започне афера между тях. И в началото той не понасял Андерсън, наричал я луда и твърде взискателна.

През януари 2020 г. Памела се омъжи за филмовия продуцент Джон Питърс, а две седмици по-късно се разведе с него, заявявайки, че бракът им не е реален.

„Казах на Дан, че трябва да напусне тази работа, защото това беше лудост. Тя каза на всички изпълнители, че е омъжена, така че когато видях новините за това, веднага писах на Дан. Той се засмя и отговори: „Той е по-възрастен от баща й, но мисля, че проблемите ни с парите са приключили“. Искаше да каже, че съпругът й е много богат.”, продължава разказа си наранената бивша.

Но след това започнала пандемията от коронавирус и Дан останал в дома на Памела, като помолил бившата си любима да му даде време да „разбере себе си“.

В резултат на това през юли миналата година той напуснал семейството и окончателно се преместил при Андерсън, която го повиши в длъжност и го направила свой личен бодигард.

Кери споделя, че Дан и Памела се държат като тийнейджъри.

„Когато миналата година той навърши 40 години, тя му купи лодка. Дан вече три пъти катастрофира с колата й и два пъти с лодката. Те по цял ден стоят у дома и пият- това е като шоуто на Дан и Пам”, разказва Кери.

Тя е убедена, че бракът на Андерсън и Хейхърст няма да продължи дълго.

„Пам не може да се похвали с успешни бракове. Следователно, когато пандемията приключи и тя може да се върне към пътуването и стария си живот, мисля, че всичко ще свърши”.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser