Преминете към основното съдържание

Памела Андерсън успя да се омъжи, да се разведе и да се влюби в бодигард

Само в рамките на две седмици блондинката смени семейното си положение два пъти и се сдоби с нов любим

Тази луда любовна история се е разиграла още по време на карантината, но подробностите излизат едва сега. В края на януари Памела Андерсън успя да се омъжи за холивудския продуцент Джо Питърс. Бракът на „спасителката“ обаче отбеляза пореден рекорд сред нейните бракове - съпрузите подали молба за развод само след 12 дни!

Мъжемелачката не скърбила дълго време и се хвърлила в обятията на поредния мъж - Памела се влюбва невероятно бързо. Поредният й любим е нейният бодигард. Карантината изиграва решаваща роля за тази връзка. Оставайки заедно в самоизолация, служителят и холивудската звезда, точно както във филма „Бодигардът“, осъзнали, че не могат да живеят един без друг.

„Тя има много сериозен любовен интерес“, твърди вътрешен човек. – Най-накрая до нея е истински мъж, който знае как да се отнася с нея. Тя се чувства много комфортно и те никога не се изпускат от поглед. Той не е звезда, нито пък някакво име в Холивуд, това е идеално за Памела. " Сега двойката обикаля заедно Канада.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser