Преминете към основното съдържание

Pandora отбелязва най-милите връзки в живота ни с нови модели

Личното себеизразяване и специалните моменти с тези, които обичаме, са фундаментални за новата колекция.

Pandora за есен 2022! Чрез изящните си гривни, колиета, пръстени, обици и талисмани, бижутерийният гигант дава още повече възможности за персонално избрани комбинации от бижута и благородни метали, които изразяват същността ви по възможно най-красивия и елегантен начин.

Нови варианти на класически модели от любимата колекция Pandora Moments също ще са хит тази есен. Изтънченото колие Pandora с деликатна сферична закопчалка идва във вариант от сребро с 14К розово златно покритие, а новите прелестни обеци „Любовни трепети“ под формата на сърце вече позволяват да добавяте до 3 талисмана на всяка от тях. Два нови варианта на Pandora Moments държач висулка за чанта също са налични – сребърен под формата на сърце и класически сферичен, покрит с 14К позлата от жълто злато.

Освен женствеността и силата, които са основното вдъхновние за колекцията, сред темите, които от Pandora изразяват в символиките на новите си модели, са семейството, приятелите и домашните любимци – тези, които са винаги до нас и ни закрилят, усмихват и подкрепят във всеки момент от живота ни.

Вкъщи“, „Мила сестричка“, „Приятелство завинаги“, „Моят свят“ и „Семейна любов“ са едва част от новите талисмани, които можете да добавите към любимите си гривни Pandora Moments.

Личното себеизразяване и специалните моменти с тези, които обичаме, са фундаментални за новата колекция. Искаме да дадем на хората наистина специални бижута, с които да разкажат своята лична история чрез езика на Pandora“, коментират криейтив директорите на Pandora Filippo Ficarelli и Francesco Terzo.

Така се ражда и революционната идея за изработката на бижута Pandora за домашни любимци, които са от специални, щадящи животните материали и са съвместими с гривни и колиета от колекция Pandora Moments. Уникалните, в изработката и дизайна си, колиета Pandora за кучета и котки, идват в 2 цвята – черен и розов, и в 4 размера – според породата и големината на пухкавия влюбимец. Към тях можете да добавите и някое от специалните висящи бижута Pandora, които са под формата на лапичка, кокал и сърце.

Успоредно с бижутата за домашни любимци можем да зарадваме и себе си с новите тематични талисмани „Лапичка“, „Коте“, „Куче“, „Любимец в сърцето“ или „Котешка грация“ от стерлингово сребро и 14К розово златно покритие.

Повече за новата колекция на Pandora вижте на pandora.net

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser