Преминете към основното съдържание

Панталоните, които ни стоят като втора кожа. Буквално!

Галерия

Колкото и да обичаме джинсите, коженият панталон е няколко крачки пред тях, особено този сезон. Balmain, Boss, Chloé, Fendi, Hermes, Isabel Marant и Versace ще ви покажат защо. Тази модна находка ни стои като втора кожа, буквално. Изглежда луксозно и елегантно, още повече, когато сме с черни обувки на висок ток и малка кокетна чанта в същия цвят. Трябва да си признаем и че ни топли доста, през студените есенни дни и вечери, когато облаците побеждават и температурите се понижават.

С какво да съчетаем кожения панталон, за да създадем ефектна визия? Ако още не сте се сдобили с поне един, съветваме ви да го направите, тъй като е супер тренди за есен 2020. Извадете от гардероба бяла риза, плетен пуловер или къс топ. Няма грешен избор. А ако прибавите и сако, тоалетът се превръща в изискано стайлинг решение, подходящо дори и за работното ви място.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser