Преминете към основното съдържание

Папараци заснеха Джъстин Бийбър чисто гол

Певецът е наел вила в Бора Бора
Джъстин Бибър
Джъстин Бибър © FameFlynet

Джъстин Бийбър определено успя да зарадва почитателките си, като не остави нищо на въображението им, лъсвайки чисто гол на папарашки снимки от ваканцията му в Бора Бора. Певецът се е отдал на заслужена почивка на екзотичната дестинация, като заедно с него е новото му гадже - тъмнокожата моделка Джейд.

От известно време Джъстин обича да дразни фенките си, пускайки разголени и провокативни кадри в профилите си в социалната мрежа. Е, този път с тази работа се наеха неуморимите фотографи, които го преследват и които го запечатаха така, както майка го е родила.

Освен че Бийбс и Джейд са заснети да релаксират на верандата на вилата, която са наели за любовното си рандеву, двамата се позабавляваха и в джакузито. А там явно банските са забранени. Поне това доказа Джъстин, който мина пътя от вилата до джакузито и обратно чисто гол.

Малко след това се облече с хавлия, подобна на тази, с която беше облечена и половинката му и двамата се отдадоха на приятен обяд.

© FameFlynet, Джъстин Бибър

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser