Преминете към основното съдържание

Paradise Center слага старт на Коледа с концерт

В 3-ия уикенд на декември Деси Тенекеджиева и приятели ще подарят усмивки и топлина

На 19 декември планирайте деня си така, че да се озовете в 19:00 ч. в Paradise Center – там ще посрещнете коледното настроение. „Деси Тенекеджиева и приятели” ще „запалят“ усмивките ви с коледен концерт и с това ще поставят началото на богатата коледна програма на търговския център, която включва истинско богатство от изненади и празнични събития за посетителите.

В концерта заедно с Деси Тенекеджиева ще участват и млади и талантливи певци, които са и добри приятели – това са Gospel Chorale със солист Весела Янева. Специален гост на спектакъла ще бъде и най-знаковото име на варненската клубна соул и джаз сцена Нейчо Петров Р еджи. Маестро Страцимир Павлов отново ще бъде музикален продуцент и ще застане начело на госпъла и бенда, в който участват още и известният барабанист Валери Ценков и китаристът Чавдар Гочев - Чарли.

На 19-ти декември в коледния концерт ще прозвучат акустични и атрактивни версии на някои от най-обичаните и популярни коледни песни, както и парчета от албума “Crazy Butterfly”. А Gospel Chorale ще представи характерни афроамерикански ритуални песни. Коледните песни и специалната сценография, подготвена от Огняна Серафимова, ще създадат приказна коледна атмосфера. За това ще помогне и богатата мултимедия, неизменна част от магнетичните концерти на Деси Тенекеджиева.

Коледният спектакъл се осъществява с любезната техническа подкрепа на „Технополис”.

Автор Люба Вангелова

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser