Преминете към основното съдържание

Париж / лято 2017: Alexander McQueen, Stella McCartney и Hermes

ALEXANDER MCQUEEN Креативният директор на Alexander McQueen намира вдъхновението си за пролетно-лятната колекция на марката в северните пейзажи на Шетландските острови и в запазените от местното население уникални културни традиции. Именно...
© ImaxTree

ALEXANDER MCQUEEN

© ImaxTree, Alexander McQueen SS17

Креативният директор на Alexander McQueen намира вдъхновението си за пролетно-лятната колекция на марката в северните пейзажи на Шетландските острови и в запазените от местното население уникални културни традиции. Именно те са залегнали в създаването на дантелените рокли, цветните джинси, жакардовите корсети и любимите на самия Макуин детайли от викторианската епоха.

Париж / лято 2017: Alexander McQueen

Галерия

Париж / лято 2017: Alexander McQueen

Снимки: ImaxTree

STELLA MCCARTNEY

© ImaxTree, Stella McCartney SS17

Стела Макартни продължава да пропагандира екологичния подход в създаването на дрехи и призовава всички жени по света да се откажат от носенето на естествена кожа. В пролетно-лятната колекция на собствената си марка, британката се е фокусирала върху ежедневния гардероб. Според нея той трябва да се състои главно от топове с кройка на корсет, милитъри панталони и гащеризони.

Париж / лято 2017: Stella McCartney

Галерия

Париж / лято 2017: Stella McCartney

Снимки: ImaxTree

HERMES

© ImaxTree, Hermes SS17

Тиха елегантност – това се вижда от пръв поглед в пролетно-лятната колекция на Hermes. Тънко чувство за цвят и пропорции контрастират на всякакви модни тенденции. Тъмнозелено неочаквано е комбинирано с хладно лилаво, а бежово с нежно розово. Пропорциите следват линиите от 80-те, но играят със силуета на обемните рамене и тънката талия. Традиционно присъства и кожата в дрехите на Hermes – панталони, елегантни рокли и връхни дрехи.

Париж / лято 2017: Hermes

Галерия

Париж / лято 2017: Hermes

Снимки: ImaxTree

Автор Люба Вангелова

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser