Преминете към основното съдържание

Парис Джексън не е празнувала рождените си дни след смъртта на Майкъл

Момичето има връзка със скандален музикант
Парис Джексън
Парис Джексън © Splash

Дъщерята на покойния Крал на попа не е организирала истински празник за рождения си ден от шест години насам, откакто тя, братята й и цялото семейство Джексън изгубиха завинаги Майкъл. Близки до звездната фамилия и най-вече до децата на Джако споделят, че тя нямала желание да отбелязва годишнината си, тъй като по този начин е щяла да се сблъска с много спомени свързани с любимия си баща.

Очаква се обаче днешният й 18-и рожден ден все пак да бъде отбелязан подобаващо, с голямо парти, на което да присъстват всички приятели на момичето. Разбира се, купонът няма да бъде пропуснат и от семейството на Парис, което именно стояло зад организацията на купона. 

Единствената дъщеря на Майкъл Джексън видимо най-трудно прие загубата на баща си. Тя не веднъж е споделяла в социалните мрежи, че очакванията, които всички са имали към певеца, са били наистина ненормално големи. Както в момента са и към самата нея. 

Напрежението, с което тя се сблъска, след като години наред Джако се опитваше да ги опази, като ги криеше от света, я срина психически. Тя направи опит за самоубийство, освен това призна, че се бори с алкохолизъм. 

С днешна дата изглежда вече всичко е наред. От няколко седмици тя е и официално обвързана, но новото й гадже Майкъл изглежда не се приема с голяма охота от семейството на Парис. В медиите дори се появиха твърдения, че той е расист. 26-годишното момче е барабанист на Street Drum Corps, като притесненията на близките на момичето са, че той търси популярност покрай връзката си с нея.  

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser