Преминете към основното съдържание

Парис Джексън увековечи баща си

Тийнейджърката с нов татус в памет на Майкъл Джексън
Парис с гаджето си
Парис с гаджето си

Преди седем години светът завинаги се сбогува с Краля на попа Майкъл Джексън. Огромната загуба бе не само за милионите му фенове, но и за семейството му и най-вече за трите му деца.

За да докаже, че татко й никога няма да бъде забравен от нея, дъщерята на Майкъл - Парис, си направи втори татус в негова памет. Рисунката, която е разположена от вътрешната страна на дясната й ръка, е взета директно от обложката на албума му от 1989 г. Dangerous. Освен незабравимите му очи, татусът съдържа и някои от любимите животни на Джексън - маймуни, слонове... Разбира се, не е пропуснат и емблематичният му кичур, който се спуска между веждите му.

Новият татус на Парис

"Никога не забравяй корените си и винаги бъди горд, откъде си тръгнал", е посланието, което Парис е написала към снимката на татуса си, която е побързала да качи в Instagram.

В рамките само на няколко месеца, и след като навърши 18 години, дъщерята на Джако набързо се сдоби с три татуса. На лявата си китка Оарис се е дамгосала със синьо цвете, което е посветила на баба си Катрин. Освен това има и надпис "Кралицата на сърцето ми". Така Майкъл я е наричал, а надписът е с ръкописът на баща й.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser