Преминете към основното съдържание

Парис Хилтън, Фърги и Плейн взривиха модния подиум в Милано

Куп световни знаменитости бяха замесени в грандиозното шоу на скандалния дизайнер
© IMaxTree

Господин Плейн определено знае как да привлече внимание върху себе си и марката, с която завладя модните пазари по целия свят. Неговите ревюта могат да се нарекат по-скоро шоу, концерт или перформънс, отколкото стандартно модно ревю.

© IMaxTree

Тази година шоуто на провокативния бранд откри Фърги. Тя нажежи обстановката до краен предел, така че всички гости да бъдат готови за скандалната колекция, която Плейн бе подготвил. 

© IMaxTree

Дрехите за пролет-лято 2017 са с характерния почерк на марката, но тази година се забелязва, че фокусът пада не толкова върху логото на бранда,а на различни модели, динамика и качествени текстури. Принт, животински щампи и комбинации от различни материи са заложени в колекцията. 

© IMaxTree

Парис Хилтън пък бе една от изненадите по време на ревюто. Тя дефилира по подиума със сексапилна черна рокля, декорирана със златни синджири. 

Автор Кристиан Пижов

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser