Преминете към основното съдържание

Парис Хилтън ли си или Кардашян?

КИМвазия! Кание Уест облече Парис и редица знаменитости като Ким Кардашян
© Instagram

Кание Уест още веднъж доказа какъв креативен гений е обличайки една от най-старите (не)приятелки на съпругата си едно към едно с нея самата. 

През годините Парис не е изпускала да отправя негативи към Ким Кардашян. Милионерската наследничка преди е отправяла саркастични реплики, казвайки, че е "създала" Ким, а цялото й семейство сега са й длъжници.

Тези коментари са породени от факта, че най-първата работа на сензационната реалити звезда е да организира дрешника на Парис Хилтън.  

Е, изглежда, че кармата наистина си знае работата, защото преди ден Парис пусна снимки в своя Инстаграм облечена идентично с Ким Кардашян.

Хаштагът  #KimClone и #YeezySeason6 издават, че това е поредната креативна кампания на рапъра-дизайнер Кание Уест, с което той промотира новата си колекция. 

 

 

 

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

 

 Припомняме, че преди месец, Кание използва папараците, които неволно станаха фотографи на новата му колекция. 

Освен Парис, редица други инстаграм инфлуенсъри бяха облечени като Ким и снимани в същите пози като от оригиналните й снимки. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser