Преминете към основното съдържание

Парис Хилтън се появи с новата си любов

Гаджето на богатата наследница й подари кола за 125 000 долара
Парис и Томас
Парис и Томас © Instagram

34-годишната Парис Хилтън направи официален светски и медиен дебют с новото си завоевание - милиардера Томас Грос. Досега двойката попадаше само в папарашките обективи.

Парис и Томас обаче решиха, че е крайно време да разкрият публично връзката си и направиха това снимайки се за корицата на австрийско списание. На страниците на изданието богаташите отварят вратите към швейцарския си дом.

© Instagram, Парис и Тома с на корицата на новото списание

Парис Хилтън и Томас Грос се запознаха през май, по време на ежегодния филмов фестивал в Кан. Скоро след това двойката беше забелазана да се целува на луксозна яхта в Испания.

Парис, която в момента се изявява катъо DJ, определя Томас като своята "сродна душа". Двойката най-вероятно ще прекара коледните празници в комапнията на семейство Хилтън, тъй като това е традиция. Наскоро пък богатата наследница беше изненадана от половинката си с доста скъп подарък - бизнесменът, който притежава над 200 милиона долара, я зарадва с мерцедес за скромните 125 000 долара.

Да ти е честито, Парис!

© Instagram, Новата кола на Парис за 125 000 долара

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser