Преминете към основното съдържание

Парис Хилтън се раздели с гаджето си мулти милионер

Не искала да живее в Швейцария
Парис и Томас
Парис и Томас © Instagram

Парис Хилтън отново не намери мъжа, за когото да се омъжи. Последното й гадже Томас Грос също не успя да се докаже като достатъчно достоен, за да я заведе до олтара и двамата се разделиха. Въпреки че е мулти милионер и е сред най-желаните мъже в Европа, животът на Парис с Томас се оказал доста труден. Но не заради характера му, а заради мястото, където той искал двамата да живеят. 

Откакто станаха гаджета преди близо година, след като се запознаха на фестивала в Кан, Парис и гаджето й бяха почти неразделни. Заради него блондинката дори напусна любимия си Ел Ей и се установи в швейцарските Алпи, където е и бизнесът на гаджето й. Именно това дошло в повече на Парис. Там нямало как да обикаля по купони, или да се занимава с бизнеса си - с модната си линия и с работата си като DJ, заради което й се налагало да лети между Калифорния и Ибиса. 

Освен това й липсвало и семейството, макар че можела да разполага със самолета на гаджето си, което за 12 часа я откарвало до имението им в Бевърли Хилс. Там били и любимите й кучета. Всичко това принудило нея и Томас да си кажат "сбогом" завинаги. 

Автор: Ирена Късметска

Още по етикети

Парис Хилтън , гадже
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser