Преминете към основното съдържание

Парис Хилтън се съблече като бившата си дружка Ким Кардашиян

Кадрите и на двете са за едно и също списание
Парис Хилтън и Ким Кардашиян
Парис Хилтън и Ким Кардашиян

Ако допреди няколко години Ким Кардашиян беше по-скоро невзрачната дружка на Парис Хилтън, то днес богатата наследница буквално диша прахта на арменската риалити звезда.

За да възвърне позалязващата си слава, Парис се съгласи да направи провокативна фотосесия за списанието, което преди повече от година съблече чисто гола за корицата си съпругата на Кание Уест. Със сигурност това е директно предизвикателство към Ким, която в момента не е в най-добата си форма, тъй като е понатрупала доста килограми покрай втората си бременност.

Макар че кадрите на Парис и Ким са доста различни като стил, няма как да не отбележим, че и двете сесии са еднакво провокативни. Но докато г-жа Уест буквално счупи интернет с дупето си, то подобна реакция не се очаква заради бившата й най-добра приятелка.

Парис и Ким бяха приятелки от тийнейджърки, като разривът помежду им започна около 2007 г. Именно в тази година секс касетите и на двете се появиха в интернет.

За разлика от Парис обаче, която направи и невъзможното, за да спре разпространението на порното си, за съжаление безуспешно, Ким използва скандала в своя изгода. Секс видеото я превърна в звезди и със семейството й направиха риалити шоу, което с днешна дата им носи милиони долари в банковата сметка.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser