Преминете към основното съдържание

Парис Хилтън очаква първото си дете

40-годишната светска лъвица и най-известната блондинка от 2000-те Парис Хилтън ще стане майка за първи път: звездата очаква дете от годеника си Картър Реум. Новината беше съобщена от портала Page Six, но все още няма официално потвърждение на информацията.

Преди няколко години Парис призна, че мечтае за семейство и деца и планира да стане майка в близко бъдеще. Преди година тя премина от думи към действие: първо замрази яйцеклетки, а след това започна подготовката за ин витро процедура. „ Решихме да направим ин витро, защото по този начин мога да избера близнаци, ако искам”- каза Хилтън в подкаста The Trend Reporter.

Хилтън и Реум се познават от около 10 години, но връзката им е от 2019 г. Една година по-късно Картър направи предложение за брак на любимата си, което тя с радост прие.

Парис, която в миналото е имала връзки, изпълнени с насилие, сподели, че с Картър най-накрая е осъзнала, че е истински щастлива:

„Наистина съм много развълнувана да премина към следващата стъпка в живота си и накрая просто да живея истинския си живот. Защото наистина вярвам, че семейството и децата са смисълът на живота. И още не съм имал възможност да го изживея, защото не чувствах, че някой заслужава такава любов от мен, но сега намерих такъв човек.”

В момента двойката планира сватба.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser